Wonky Wabbits

Wonky WabbitsSom om sunnheten selv skulle ha utviklet et spill så er fokuset i slot spill Wonky Wabbits nemlig grønnsaker.

Dette er et nytt og underholdende slot spill fra Net Entertainment og de har ikke skuffet denne gangen heller når det kommer til grafikk og utforming. Spillet har en klassisk 5 hjul og har 15 faste innsatslinjer. Maks innsatsen per runde ligger på 150 i kreditt.

Det er flere symbolet i spillet som er verdt mer enn andre, og de som betaler ut høyest er gulroten, tomaten, mais, brokkoli og auberginen. I tillegg til disse symbolene av de ulike grønnsakene så har man også noen av de klassiske symbolene som kommer fra en kortstokk.

Den høyeste utbetalingen man kan få er en kombinasjon med wild symbolet. Da kan man faktisk få 100 ganger innsatsen i runden. Dette får man hvis man får en kombinasjon på 5 wild symboler. Det er også stacked wilds i Wonky Wabbits, men disse kan kun dukke opp på hjul nummer 2 og nummer 4. Hvis man får en kombinasjon på wild symboler og stacked wild symboler så kan man faktisk ende opp med hele 14 wild symboler på skjermen på en gang, og det kan komme til å gjøre godt i lommeboken.