Gung Pow

Kinesisk nyttår er en stor feiring mange steder i verden, og det er nettopp denne feiringen som er temaet i Gung Pow spilleautomat. De fem hjulene i spillet er plassert på en rød bakgrunn, og den enkle grafikken gjør spillet veldig oversiktlig. Symbolene inkluderer fyrverkeri, stjerneskudd, kinesiske lykter, nyttårsmynter og kortsymboler.

gung-pow-frontNyttårsmynten er gratisspinnsymbolet. Med tre eller flere slike symboler, vinner man 15 gratisspinn med tredoble gevinster. Gratisspinnene kan gjenutløses. Spillet har 243 vinnermåter, og den største gevinsten er på hele 90 000 mynter. Spillets logo fungerer som joker, og kan erstatte manglende symboler for å fullføre vinnerrekker. Spillet er utviklet av Microgaming, som er kjent for å lage gode spill. Dette spillet byr ikke på noe nytt, men grafikken og spillfølelsen er god.

Det er ingen bonusspill i Gung Pow, men man kan gamble om gevinstene gjennom å gjette fargen på et skjult kort. Man kan justere innsatsen ved å stille inn myntverdien, og i utbetalingstabellen finner man en oversikt over symbolene og gevinstene man kan vinne. Det er også mulig å spille med autospinn, dersom man helst vil lene seg tilbake og bare se på. Dette spillet passer fint til temaet, og skaper en god nyttårsstemning.