High Society

High-Society-660x330Om man starter å spille på denne videosloten vil man kanskje tenke at det ser kjent ut, noe som ikke er så rart, for denne sloten er faktisk Microgaming sitt svar på konkurrenten Net Entertainment sin Mega Fortune slot. I begge disse to videoslotene er det penger og rikdom som regjerer; den største forskjellen mellom disse to videoslotene er at High Society fra Microgaming ikke har noen progressiv jackpot. High Society har istedet andre unike funksjoner som gjør sloten verdt å prøve seg på. High Society kan også by på blant annet wildsymboler, scattersymboler, to ulike former for gratisspinn hvor man kan velge selv hvilken man ønsker å spille på, multiplikatorer og en hel rekke andre store og små overraskelser.

Temaet

Selve navnet på denne videosloten oversatt fra engelsk blir omtrent “det fine folket”; mellomklassen forsøker nemlig ikke engang å prøve å komme seg inn i denne flotte klubben. Alle de nyrike menneskene pleier helle ikke akkurat å bli ønsket velkommen inn i klubben med åpne armer. High Society er nemlig er betegnelse på de som er styrtrike, som har vært det hele sitt livet – og gjerne tilbake i mange generasjoner også. Denne slotmaskinen går under dette temaet, og fargeskalaen i spilleautomaten er satt sammen av sort og lilla, mens symbolene i spillet derimot er litt mer fargerike.

Grafikken og lyden

Grafikken i High Society er også laget utrolig gjennomført og det hele er rett og slett vennlig mot øynene da alt er laget veldig mykt uten noen skarpe detaljer eller lignenede. De ulike symbolene består av blant annet sekker fylt med penger, luksusbiler og stabler og bunker med gull og sølvbarer. Så har man bakgrunnsmusikken, det som har blitt valgt ut her er en lounge-lignende musikk med en jazz undertone; musikken er selvfølgelig behagelig å høre på, men den kan kanskje bli litt ensformig i lengden.

Oppsett

High Society satt sammen av fem hjul, tre rader og 25 spillelinjer man kan velge mellom. Og så kan man også justere alt når det gjelder innsatsalternativer, altså både spillelinjene, myntverdien og også antall mynter man ønsker å satse per linje. Myntverdien går fra 0.01 og oppover til 0.10, i tillegg til hele 20 innsatsnivåer å velge mellom, slik at man kan tilpasse innsatsen sin akkurat som man vil ha den. Den aller laveste innsatsen man kan sette er 0,25 euro, og den aller høyeste er 50 euro. Med spillets autoplay-funksjon kan man velge å spille mellom 2 og 9999 automatiske spinn med en valgfri innsats, og i tillegg kan man stille noen stopp-vilkår, slik at spillet stopper dersom noe spesielt skjer.

Symbolbruk

High Society kan by på scattersymboler og wildsymboler. Scattersymbolet er en 100 euro-seddel, og dersom man får to av disse kan man vinne opp til 1000 ganger innsatsen sin, og med tre stykker aktiverer man moduset med gratisspinn, hvor man kan bestemme selv hvilke av de to bonusene man ønsker å spille på. Wildsymbolet er spillets logo og vises på hjul 1 og 5 og fungerer på samme måte som vanlig.