Las Vegas Fever

Las-Vegas-Fever frontDenne videosloten er helt perfekt for de spillerne som krever glitter, glamour og all annen spenning som får Las Vegas til å skinne som den gjør. Las Vegas Fever har blitt lansert og utviklet av Sheriff Gaming og dette spillet representerer drømmene til de mange som har vært i Las Vegas i håp om at man trigger iallfall en av de mange progressive jackpottene som finnes. Deretter hadde man kunnet levet livet til det fulle og være omringet av glamour i ekte Las Vegas stil. Las Vegas Fever gjør dette med humor og overdrivelse selvfølgelig, men likevel vil mange kunne kjenne igjen disse drømmene. I sloten vil man bli introdusert til hovedkarakteren som er en hallik, han er konstant omringet av to vakre damer og roper jevnlig ut «my girls». Reaksjonen på dette kan nok være litt forskjellig fra person til person og kan bli oppfattet ganske ille, men denne sloten må man ta med en klype salt og en god dose humor.

Funksjoner og innsatsalternativer i Las Vegas Fever

las-vegas-fever pltI dette spillet vil spillerne bli møtt av fem spinnende hjul, tre rader med symboler og 15 spillelinjer, det hele har fått kinematisk 3D-grafikk og det er veldig tydelig at det er profesjonelle hos Sheriff Gaming som står bak. Sheriff Gaming er tross alt en av de mest kjente spillutviklerne innen online gaming som alltid imponerer med sin 3D- grafikk. De skuffer rett og slett aldri med deres festlige temaer, grafikk som er en fryd for øye og lydeffekter som virkelig imponerer. Denne kombinasjonen med ulike funksjoner og kvalitet gir spillerne en følelse av at de er inne i spillet og ikke bare spilleren. Hele sloten har fått rikelig med farger, akkurat som forventet av en videoslot som har et Las Vegas tema. Under hjulene vil spillerne kunne finne de viktigste knappene og justeringene, i denne sloten kan spillerne selv justere både myntverdien og antall mynter som skal satses per spillelinje. Her kan spillerne variere myntverdien mellom det laveste som ligger på $0,01 og oppover til $1.

Spesialsymboler og bonusfunksjoner

las-vegas-fever specialNoe som er litt spesielt med denne videosloten er at det hele foregår faktisk på kun fire av spillets fem hjul, det femte hjulet er nemlig bare ansvarlig for en bonus multiplikator. Denne blir aktivert etter hver eneste vinnende kombinasjon. Dette femte hjulet heter multiplikator hjul og kan aktivere en multiplikator på opptil 5x, «mystery wheel of fortune» eller «bonus wheel of fortune» som kan inneholde enda bedre gevinster og høyrere multiplikatorer. I tillegg til spillets vanlige symboler inneholder Las Vegas Fever spredte symboler, disse dekker to rader hver per hjul. Dersom man får tre Las Vegas Fever bonussymboler på hjulene ett, to eller tre vil en bonusrunde bli aktivert. Her er oppgaven til spillerne å velge flest mulig kort i bytte på poeng helt frem til ordet «collect» dukker opp og bonusrunden avsluttes. I tillegg har spillet gratisspinn, tre eller fire av slotmaskin symbolene vil aktivere 15 eller 25 gratisspinn. i løpet av denne gratisspinn vil ulike sett med symboler bli introdusert med enda større gevinster.