Red Hot Devil

Denne spilleautomaten er en helt ny videoslot som kommer fra spillutviklerne hos Microgaming. spilleautomaten har fått den spennende tittelen Red Hot Devil og er satt sammen av fem hjul, tre rader med knall røde symboler og 25 spillelinjer. Denne spilleautomaten kan spillerne finne frem på sitt favorittkasino som tilbyr enten slotspill fra Microgaming eller fra Quickfire. Spillerne vil selvfølgelig kunne prøve ut spilleautomaten med lekepenger før de må satse med sine helt egne penger, dermed kan de bli godt kjent med spillet først. For at Microgaming skulle få balansert ut alt det søte som kom med et av deres andre nyeste slotspill i So Much More serien, skapt de denne spilleautomaten. De ville krydre opp porteføljen deres med litt rock, mørk grafikk og dystre bilder. Dersom man har en motorsykkel eller kanskje man har ønsket seg en over lenger tid, kan man like enkelt forelske seg i denne spilleautomaten. Den er like full av spenning og fantastiske animasjoner fra sekundet man snurrer i gang hjulene.

Spillets ulike funksjoner og innsatsalternativ

Red Hot Devil 1Under spillets fem hjul vil spillerne kunne justere de ulike innsatsalternativene, i Red Hot Devil vil man derimot kun kunne justere på myntverdien og antall mynter som skal plasseres per spillelinje. Alle 25 spillelinjer må nemlig alltid være aktiverte til enhver tid. Myntverdien kan spillerne derimot variere mellom 0,01$ og oppover til 0,25$, mens man kan satse opp til 10 mynter på hver spillelinje. I tillegg har spillerne tilgang til en auto play funksjon, dersom de vil at det hele skal gå litt raskere eller om de vil kunne gjøre flere ting samtidig.

Symboler og ekstrafunksjoner i Red Hot Devil

Red Hot Devil 2På spillets hjul vil spillerne kunne se en rekke symboler, noe som er helt unikt er at de er faktisk alle blitt laget i rødt. Noe som selvfølgelig passer helt perfekt til spillets tittel og tema. Spillerne vil derfor kunne se både en rød munn, røde 7- tall, røde roser, slanger, skorpioner, terninger og kirsebær. I tillegg til dette er selvfølgelig spillekortsymbolene med i spilleautomaten, men det har blitt gjort på en litt annerledes måte. Alle fem kort er nemlig samlet i ett symbol. Det som er det beste med det hele er at spillerne får en kombinasjon på fem like symboler med jevne mellomrom. Deretter vil spillerne vinne gevinster som kan være både 50, 60 eller 80 ganger deres totale innsats. I tillegg til disse symbolene finnes det selvfølgelig noen spesialsymboler i spillet. Blant annet finnes spillets logo som er wildsymbolet, denne fungerer på vanlig måte ved at den erstatter andre symboler i spillet. Dersom spillerne får tre eller flere scattersymboler på hjulene kan man vinne tilgang til bonusrunden i spillet. Der kan spillerne velge en av de tre tilgjengelige funksjonene, hvor en bare er bedre enn den andre. Spillerne kan blant annet velge gratisspinn med en multiplikator som kan være opp til 10x, den vil øke fra 1x og oppover til 10x i løpet av ti runder. Deretter kan spillerne til og med reaktivere gratisspinnene.