Spin and Win

Spin and Win er en herlig spilleautomat fra Play’nSpin-Win-Bonus GO. I tillegg til de vanlige gevinstene, kan man også være heldig og vinne de progressive jackpotene. Automaten har tre hjul med fem gevinstlinjer. Det dukker opp jordbær, sitroner og ananas som gir smågevinster. Sjutallene, gullbarrene, bjellen og spillets logo er mer verdifulle symboler. Spillet har ingen wilds, men det har to bonusspill som utløses av hvert sitt bonussymbol.

Spillets tema er en konkurranse på TV. Tre vertinnesymboler betyr at man kommer til det ene bonusspillet. I vertinnebonusen endres noen symboler til gaver, og spillerne får velge en av gavene. Automaten kan også velge gaven selv, dersom man bruker for lang tid på å bestemme seg. Det andre bonussymbolet er et lykkehjul med ulike farger. Med tre av disse, får man spinne et lignende lykkehjul. Hver farge gir en gevinst, og man kan spille flere runder. Men dersom man lander på samme farge to ganger, avsluttes spillet.

De progressive jackpotene er selvsagt et trekkplaster for mange. For å kunne spille om jackpotene, må man få minst tre symboler som er markert med ringer. Da kan man spinne et tredelt lykkehjul. Med tre ringer, starter man med det ytterste hjulet. Hvis man får fire eller fem ringer, hopper man rett til hjul to eller tre.

Man kan gamble om de vanlige gevinstene, og forsøke å doble dem eller tredoble dem, men man kan selvsagt ikke gamble om jackpotene. Ettersom man risikerer å tape gevinstene når man gambler, bør man ikke gamble om annet enn smågevinster.