Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Dr. Jekyll & Mr. HydeDen velkjente historien om Dr. Jekyll og Mr. Hyde har alltid vært spennende. Utallige filmer har blitt lagd om dette meget spesielle “paret”, som egentlig ikke er et par i det hele tatt. Spillutvikleren Betsoft har her bestemt seg for å fryde oss med enda en kul spilleautomat, og det er Dr. Jekyll og Mr. Hyde som ble satt i fokus.

Betsoft er dedikert til å gi oss godt utbetalende, actionfylte spilleautomater – Dr, Jekyll & Mr. Hyde er et godt eksmpel. Her finner spilleren 30 gevinstlinjer og en rekke bonusfunksjoner, noe som garanterer alle og enhver fantastiske utbetalinger spinn etter spinn. Se Dr. Jekyll forvandle seg til Mr. Hyde, se kule animasjoner bli avspilt regelmessig, og nyt gevinstene. Hvert symbol er godt gjennomtenkt, og Betsoft har på nytt klart å spare oss for kjedelige kortsymboler. Grafikken er nydelig, 3D-effekter fra topp til bunn og med en vakker bakgrunn.

Dr. Jekyll & Mr. Hyde tar oss rett inn i novellen til Robert Louis Stevenson. Mange ulike innsatsmuligheter og en gamblefunksjon gjør dette til en lukrativ spilleautomat med høy utbetalingsrate. Om du klarer å få Dr. Jekyll til å forvandle seg ved hjelp av sin magiske drink, vil hele spilleautomaten bytte farger og symboler – et veldig spesielt syn! Prøv ut Dr. Jekyll & Mr. Hyde i dag og føl deg som en karakter fra denne populære boken.