Cool Jewels

cool-jewels-logo1Hver gang spillutviklerne hos Williams Interactive lanserer en helt ny videoautomat, er det like spennende. De kommer nemlig stadig vekk med nye, unike og ikke minst underholdende spill og de faller alltid i smak hos en rekke ulike kasinospillere. Denne gangen har de lansert en helt ny videoautomat som kan minne litt om det gode gamle spillet Bejeweled. Den har blitt designet i den samme stilen og det er mest sannsynlig nettopp derfra at Williams Interactive fikk inspirasjonen sin fra. Blant annet vil spillerne kunne se et helt unikt oppsett i spillet, noe som vil si at spillet har blitt satt sammen av seks hjul og seks rader med de klassiske symbolene. Dermed har spillets oppsett et firkantet utseende, noe som passer helt perfekt til temaet. I tillegg til dette, som er spesifikt for dette spillet har spillutviklerne hos Williams Interactive utviklet noe helt nytt som heter Exploding Pays. Det er derimot ikke noe ekstremt, spillerne har med andre ord ikke noe de bør bekymre seg over. Noe annet som spillerne bør være klare over er at selv om spillet virker utrolig behagelig og rolig i hovedspillet, vil tempoet sammen med adrenalinet til spillerne øke betraktelig. Da vil nemlig litt elektronisk musikk settes i gang med en fengende melodi i tillegg til at man kan høre en stemme som kan minne om Daft Punk sin stemme. Inniblant vil denne stemmen si «Cool Jewels», en enkel men utrolig underholdende effekt i spillet.

Spillets ulike funksjoner og innsatsalternativer

cool-jewels-slotAbsolutt alle de ulike symbolene som spillerne kan finne i Cool Jewels vil gi spillerne de samme gevinstene. Det fungerer derimot litt annerledes enn vanlig da det er et mål på siden av hjulene som har blitt delt inn i tolv deler, men jo høyere spillerne fyller opp denne med vinnende kombinasjon, jo dyrere blir symbolene. Det vil si at hver del av en rekke ulike mindre deler, disse er forholdsvis enkle å fylle opp i begynnelsen hvor det kun vil være seks, åtte, 10 eller 12 deler. Etterhvert som denne måleren blir fylt opp, vil det være 15 deler, men på toppen er det ingen mindre deler. Når det kommer til spillets funksjon som heter Exploding Pays fungerer den egentlig sånn som navnet tilsier. Etter spillerne har mottatt gevinstene sine for sin vinnende kombinasjon, vil juvelene på hjulene eksplodere og deretter vil nye og eksisterende symboler dette ned fra toppen av skjermen.

Symboler og bonusrunder i Cool Jewels

cool-jewels-wild-symbolsI spillet kan spillerne glede seg til blant annet seks spesialsymboler som vil kunne skille seg ut fra resten. I tillegg til symbolet som heter Premium10x, som kan multiplisere med 10x og en bonusjuvel, finnes det en såkalt «sjokkerende wild» og en eksploderende wild som kan dukke opp på de fire hjulene i midten. Den første vil kunne ødelegge alle symboler som ligger diagonalt fra dens midtpunkt, mens den andre vil kunne ødelegge absolutt alle symboler som er koblet til den fra alle retninger. Den siste vil derimot kunne ødelegge absolutt alle juveler som er nær den både horisontalt og diagonalt.