Pinocchio's Fortune

Spillutviklerne hos 2by2 Gaming har denne gangen lansert en videoslot som har en veldig kjent historie og karakter bak seg. De aller fleste, uansett alder har tross alt hørt om Pinocchio og det er han som har fått bli hovedkarakteren i denne spilleautomaten. spilleautomaten har fått tittelen Pinocchio’s Fortune og den er allerede tilgjengelig på alle online kasinoer som kan by på slotspill fra Microgaming. Spillet har blitt designet med imponerende og flott 3D grafikk, blitt satt sammen av fem hjul, tre rader med symboler og til sammen 30 spillelinjer. I Pinocchio’s Fortune kan spillerne glede seg til en rekke ulike ekstrafunksjoner som vil sørge for at spillet faller i smak hos de aller fleste. Spillerne kan blant annet glede seg til en rekke ulike bonusrunder, spesialsymboler, interessante valg i spillet og ekstra gevinstrunder. Med andre ord er Pinocchio’s Fortune en videoslot som har blitt fylt opp med en rekke tøffe funksjoner, grafikk i høy kvalitet, mange mulige vinnende kombinasjoner i tillegg til at det hele er brukervennlig.

Spillets symboler, innsatsalternativ og annet innhold

Pinocchio's Fortune 1Som nevnt allerede har denne spilleautomaten fått et helt standard oppsett. Alle spillets 30 spillelinjer vil alltid være aktiverte, men spillerne kan selv justere på både hvor mange mynter som skal satses og myntverdien. Myntverdien i denne spilleautomaten kan varieres mellom 0,01$ og oppover til 0,20$ mens spillerne kan satse opp til 15 mynter per spillelinje. Med tall som dette, vil det si at den maksimale innsatsen spillerne kan ha er på 90$ per snurr. Når det kommer til de ulike symbolene som spillerne vil se på hjulene er disse selvfølgelig inspirert av det kjente eventyret Pinocchio og de ulike karakterene man kan kjenne igjen derfra. Spillerne vil kunne selvfølgelig se både Pinocchio, Gepetto og Blue Fay. I tillegg til disse kan man se gyldne mynter, et hus, et nøkkel laget av gull, en sigar og en rekke andre ting som er knyttet til historien på en eller en annen måte. Noen av disse symbolene er selvfølgelig spesialsymboler som har noen helt andre funksjoner enn resten av dem.

Spesialsymboler og ekstrafunksjonen i Pinocchio’s Fortune

Pinocchio's Fortune 2Pinocchio’s Fortune inneholder såklart noen spesialsymboler, en videoslot er tross alt ikke komplett uten. Wildsymbolet i spillet viser Pinocchio som henger fra noen tråder og dette er absolutt et symbol som spillerne bør håpe på dukker opp. Den kan nemlig ikke bare forme vinnende kombinasjoner av seg selv, men den kan hjelpe skape vinnende kombinasjoner ved at den erstatter de andre symbolene i spillet. Bonussymbolet i spillet viser Blue Fay og kan kun dukke opp på de tre hjulene i midten. Når tre slike symboler dukker opp på disse tre posisjonene samtidig vil dette aktivere gevinstrunden som heter «Finn Gepetto». Til sist har man scattersymbolet som igjen viser Pinocchio. Denne er ikke avhengig av spillets spillelinjer og vil skape vinnende kombinasjoner helt uavhengig av hvor den dukker opp på skjermen. Dersom spillerne får tre, fire eller fem slike symboler på hjulene vil spillerne motta åtte, 12 eller 16 gratisspinn.