Pirate’s Gold

068La oss først av alt gjøre det klart at disse piratene er av den klassiske typen. De er ikke oppstasede Hollywood-pirater som har dukket opp i nyere filmer. Her kan du oppleve ekte eventyr på de sju hav, sammen med piratene.

Spilleautomaten er også klassisk. Målet er selvsagt å vinne skatter, samtidig som du må skyte fiender i senk. Toppgevinsten gir deg 1000 ganger innsatsbeløpet. Det er også forholdsvis lett å vinne mindre gevinster.

Spilleautomaten har fem hjul, som er festet til en ramme. Symbolene på hjulene er ting man forbinder med pirater og havet, som sverd, kanoner, båter, juveler og skjell. I tillegg dukker det opp skattekister, ringer, papegøyer og hodeskalleflagg. Disse symbolene gjør ikke annet enn å blinke når du vinner. Det er få animasjoner i spillet.

Spille med småbeløp

Innsatsbeløpene er lave, så dette er en automat som passer best for de som vil spille med småbeløp. Det er ni innsatslinjer på de fem hjulene, noe som er ganske få linjer i forhold til de fleste automater. Den største innsatsen per spinn er bare 9 £/$/€, mens minsteinnsatsen er på 0,01 £/$/€. Men for nybegynnere og hobbyspillere vil dette være passe. Lave innsatser betyr at man får mange spinn selv med et relativt lite spillbudsjett. Når man spiller med store innsatser, har man sjelden råd til så mange spinn.

Bonusspill

Det er to bonusspill i Pirate’s Gold. Det første bonusspillet går ut på å senke en fiendtlig båt. Det ligger tre båter innen rekkevidde. Du må sikte deg inn på en av dem, og premien avhenger av hvilken båt du klarer å senke. Den mest verdifulle båten er verdt 100 ganger innsatsen, mens de to andre er verdt 50 og 10 ganger innsatsen. Tre gullmynter på rad aktiverer dette bonusspillet. Det beste er å treffe båten med gullnøkkelen, for da kommer du videre til neste bonusspill. Der kan du velge mellom flere skattekister, og du vinner selvsagt det som er i kisten du har valgt. Her er den største gevinsten hele 1000 ganger innsatsen.

Piratene du møter i dette spillet er som nevnt ikke som dem i moderne piratfilmer. Hvis du foretrekker Hollywood-versjonen av pirater, bør du heller spille Ghost Pirates.

En ulempe med spillet er at det kan være tidkrevende å stille inn innsatsbeløpet. For hver linje, må du trykke på knappen Single Line. Det enkleste er å velge myntverdi, og deretter trykke Max Bet. Da aktiveres alle innsatslinjene, med den myntverdien du har valgt. Du kan også velge å spille med autospinn. Da kan du velge fra 10 til 1000 spinn. Du kan stille inn autospinnfunksjonen til å stanse hvis du vinner eller taper et valgfritt beløp, eller hvis du vinner jackpoten.

Hovedgevinsten på 10 000 mynter krevet 5 skattekister. Fem ringer betyr 2500 ganger innsatsen. Pirate’s Gold har verken Wild-symboler eller spredere. Du kan heller ikke vinne gratisspinn. Likevel er automaten vel verdt å prøve, særlig hvis du liker enkle og klassiske spilleautomater. Du kan spille den hos mange av de norske nettkasinoene.