Foxin Wins Again

Foxin Wins 00Den videosloten som NextGen Gaming kanskje har hatt aller størst suksess med har nå fått en oppfølger, og det er selvfølgelig snakk om Foxin Wins. Nå har de lansert sloten som har fått tittelen Foxin Wins Again og den har blitt satt sammen av fem hjul, fire rader med symboler og til sammen 50 spillelinjer. Selvfølgelig har NextGen Gaming nok en gang tatt i bruk sin unike «true reel» teknologi, noe som gjør at det blir litt mer spennende når man skal holde øye med symbolene på hjulene. I denne omgangen vil spillerne se at sloten har blitt plassert på en yacht i stedet for en villa. Det kan se ut som det er snakk om en ganske dyr yacht med tanke på det store dekket som hjulene har blitt plassert på. Selv om man aldri har prøvd ut Foxin Wins, vil Foxin Wins Again sørge for at man får flere timer med underholdning og mengder med moro. Det hele vil nok ende med at man gleder seg til neste gang man kommer tilbake.

Innsatsalternativ og ulike funksjoner i sloten

Foxin Wins 01I Foxin Wins Again kan spillerne kun justere på hvor mye som skal bli satset per spillelinje. Spillerne kan med andre ord ikke justere på hvor mange spillelinjer som skal være aktiverte, da alle 50 spillelinjer er automatisk aktivert. Spillerne kan derimot justere innsatsen sin mellom 0,01$ og oppover til 2$. Men i tillegg til dette har spillerne tilgang til den spennende gamble funksjonen, der kan spillerne nemlig doble eller til og med firedoble gevinstene sine. Det eneste som spillerne må gjøre er gjette riktig farge og symbol på det vinnende kortet. Som om det ikke var nok inneholder Foxin Wins again nok en ekstrafunksjon, denne gangen er det snakk om Super Bet funksjonen. Dette er enkelt og greit en funksjon som lar spillerne ta spillet opp til et helt nytt nivå ved at de låser opp flere wilds. Dette vil de kunne gjøre ved at de tar i bruk enda en innsats. For eksempel om spillerne vil legge til reveunger på hjulene to og fire i tillegg til hjulet i midten, må spillerne betale halvparten av den totale innsatsen igjen. Om spillerne vil ha disse symbolene på alle hjulene, vil de måtte betale dobbelt mengde.

Symboler og ulike bonusrunder i Foxin Wins Again

Foxin Wins 02Et kompass, en cocktail, en fornøyd kone og en yacht er noen av symbolene man kan se på spillets fem hjul. Dette er spillets symboler som har høyest verdi, og de har fortsatt den samme verdien som de hadde i Foxin Wins. Wildsymbolet i Foxin Wins Again er fortsatt den slue reven som igjen
betaler samme gevinst som tidligere, 2 000 mynter for fem like på hjulene. Det som har skjedd med scattersymbolet er derimot helt vilt, den har nemlig økt i verdi med hele 50 ganger den tidligere verdien. Nå vil den utbetale gevinster på opp til 5 000 mynter for den beste kombinasjonen. I tillegg til dette finnes det gratisspinn runder som spillerne kan glede seg til.