Treasure Island

TREASTreasure Island er en progressiv spilleautomat fra Slotland. Automaten har 5 hjul og 19 innsatslinjer. Myntverdien kan stilles fr 0,10 til 4,00, og man kan satse én mynt per linje. Spillet har wilds og spredere, men ingen fordoblere eller gratisspinn. Den har derimot et bonusspill.

Grafikk og innsatser

Grafikken er fin og realistisk, men den mangler bakgrunnsbilde. Spillets tema er pirater, og symbolene er selvsagt hentet fra piratenes verden. Ettersom denne automaten er eksklusivt laget for og av Slotland, får spillerne et par forklaringer før spillet starter, slik at de enkelt kan navigere seg gjennom spillet.

Du kan spille Treasure Island uten nedlastning. Du kan også spille det på smarttelefon. Du kan dessverre ikke prøve spillet gratis, og det er få innstillingsmuligheter. Du kan bare stille myntverdi per linje, fra 0,10 til 4,00.

Innslag og bonuser

Blant symbolene finner du et som utløser jackpoten. Men for å kunne spille om den progressive jackpoten, må du ha satset minst 20 kreditter per spinn. Spillet har en dobbel wild, som fordobler gevinstene dine dersom det er med i en vinnerkombinasjon.

Tre spredere sender deg til bonusspillet. Der skal du lete etter skjulte skatter, bytte varer og unngå farer mens du sanker gevinster.