Sugar Rush Valentine’s Day

sugar-rush-valentines-day2Sugar Rush Valentine’s Day er en spilleautomat som levers av spillutviklerselskapet Topgame. Den er den fjerde utgivelsen i en serie med spilleautomater som alle har fått navnet Sugar Rush. Det som skiller de fire spilleautomatene fra hverandre er de ulike temaene som Topgame har satt inn. I Sugar Rush Valentine’s Day er det kjærlighet i luften.

Spilleskjermen er pyntet opp med mange hjerter, og alle fargene går i rosa og røde nyanser. Det er også godteri som er i fokus, og det er noe som går igjen i alle spilleautomatene i serien. Oppsettet som Topgame har satt inn er satt sammen av fem hjul og tre rader med symboler. Totalt er det lagt inn 20 innsatslinjer, og de er justerbare. Nederst på spilleskjermen finner man noen knapper, og to av dem er satt inn som justeringsknapper. Spilleren kan i tillegg til å justere innsatslinjene, også justere innsatsen per aktive innsatslinje.

Ønsker man ikke å bruke tid på de justeringene, kan man ta i bruk betmaksknappen for å sette innsatsen. Den vil automatisk bli satt til høyest nivå. Når spilleren er klar for å begynne å spille, kan man trykke på den grønne spinnknappen.