Once Upon a Time

Det var en gang…

once-upon-a-time-logoDe aller fleste eventyr starter med de samme ordene – det kjente uttrykket bestående av fire ord lar fantasien gå av skaftet. Vi vet at disse ordene innleder noe spennende, noe fult av action og en stor del følelser. Det var en gang… en spilleautomat! Det engelske alternativet for “Det var en gang” er “Once upon a time”, og det er nettopp dette navnet den
nye spilleautomaten til Betsoft har fått bære. Once Upon a Time tar oss med til en eventyrfortelling med 3D-grafikk og spennende animasjoner, massevis av detaljer og flere spennende bonusspill. Once Upon a Time tar oss med til barndommen, der fantasier og drømmer var en viktig del av virkeligheten. Store slott, heroiske krigere, trollmenn og pengesekker preger symbolene på denne maskinen, og alt er lagd i nydelig grafikk. Betsoft er en mester når det gjelder animerte 3D-spilleautomater, og Once Upon a Time er et godt eksempel. Spilleautomaten er lagd med like stort øye for detaljer som alle andre maskiner fra Betsoft. Til og med spinnknappene skiller seg fra resten – de er nemlig også animerte og tilpasset til det sentrale temaet. Hele automaten følger en fortelling, og spilleren blir dratt med inn i eventyret. Betsoft har gjort det igjen, og Once Upon a Time vil garantert gå inn i topplistene.

Funksjoner, funksjoner, funksjoner

once-upon-a-time-slotOnce Upon a Time har 5 gevinsthjul og 30 gevinstlinjer. Nå skal det sies at de vanlige symbolene man finner på skjermen ikke gir noen særlig store premier – selv om utbetalingene kommer med nesten hvert spinn når alle gevinstlinjer er aktivert, er du heldig om du får innsatsen din doblet. Det er derimot de endeløse spesielle funksjonene og bonusene som faktisk gir deg muligheten til å tjene gode penger. Det første symbolet du bør se etter, er dragen. Tre dragesymboler starter igang en spesiell funksjon der hele det midterste hjulet blir fylt med wilds under neste spinn. Det betyr saftige utbetalinger, men følg med på gullet – kommer skatten opp på skjermen får du et ekstra gratis spinn med det midterste hjulet på din side. Denne lille funksjonen gir gode gevinster, men moroa ender ikke der. Når tre grønne trollkarer (goblins) dukker opp på skjermen, aktiverer man det andre bonusspillet. Her får du følge de mystiske skapningene til et slott og velge ut tre forskjellige skatter som disse deretter stjeler til deg. Kanskje ikke den beste måten å tjene penger, men du kan vinne over ti tusen kroner på denne bonusrunden, så det er ingen grunn til å klage.

Redd prinsessen og bli badet i gull

once-upon-a-time-infoDet var ikke nok for Betsoft å introdusere to godt betalende bonusspill, de vil gi mer til sine spillere. Derfor finner du også et tredjebonusspill, som aktiveres av ridderne. Tre riddere gir deg muligheten til å reise ut på et eventyr og redde prinsessen. Klarer du det, blir du badet i gull. Så har man også en funksjon der goblins gir deg gratisspinn, samt et pek-og-klikk spill som gir ekstra premier. Alt i alt er Once Upon a Time en spennende, rask spilleautomat som vekker eventyrsøkeren i deg.