Mad Mad Monkey

MadMadMonkey storMad Mad Monkey er en helt spesiell og gal apekatt som bor midt ute i den store jungelen, men gjennom denne videosloten inviterer han spillerne med seg inn til jungelen for at man kan bli en del av hans eventyr.

Spillets tema

I denne videosloten fra spillutviklerne hos Microgaming får spillerne være med på en eksotisk og vill tur inn i en tykk jungel. Dette eventyret handler derimot ikke kun om at man skal ha det moro og svinge seg i lianer fra tre til tre, Mad Mad Monkey vet nemlig hvor en flott skatt er gjemt bort. Med spillernes hjelp vil man sammen med Mad Mad Monkey finne frem til denne skatten i jungelen og man vil selvfølgelig få sin egen del av skatten til slutt. Da er det faktisk bare en liten ting man må gjøre; velge sin innsats, spinne i gang hjulene – og bare nyte dette jungeleventyret.

Oppsettet og symbolene

mad-mad-monkey smblDenne videosloten har blitt satt sammen av fem hjul og fire rader med symboler, og til sammen er det hele 50 spillelinjer. Dette vil si at for hver eneste gang man spinner i gang hjulene i spillet vil man få til sammen 50 sjanser til å vinne. Microgaming har gjort en utrolig flott jobb, de har skapt denne sloten med et overbevisende jungel tema gjennom det visuelle i spillet sammen med lydeffektene. Dette har skapt de perfekte omgivelsene til Mad Mad Monkey. Det er nettopp derfor spillets hjul har blitt plassert inn i jungelen og er blitt omringet av høye trær og grønne blader overalt. Spillets tema kan man enkelt se på symbolene som har blitt designet for spillet, de er nemlig inspirert av spillets jungeltema. Blant annet vil spillerne kunne se selve mad monkey, bananer, palmer og andre høye trær, kokosnøtter, peanøtter, en papegøye i tillegg til de standard spillekortsymbolene i ulike farger.

Wilds, scattere og andre funksjoner

mad mad monkey - bonus featuresMed tanke på at dette er en videoslot fra Microgaming er det høyere forventinger. Dette er både når det kommer til det visuelle i spillet som skal være underholdende i tillegg til at spillerne skal være engasjerte helt til slutten. Disse forventningene har Microgaming absolutt møtt. I tillegg til at spillet er spennende, kan spillerne i tillegg vente seg noen flotte gevinster. Dette er på grunn av de mange spillelinjene i tillegg til spillets mange spesialfunksjoner og symboler.

Spillets scattersymbol er blitt representert av spillets logo, denne vil gi spillerne flotte gevinster som kommer med en multiplikator. Denne aktiverer «super stack» gratisspinn dersom tre eller flere av disse symbolene dukker opp på hjulene. Da vil man få 10 gratisspinn i tillegg til at alle gevinster vil få en multiplikator på 3x. Dersom man får tre eller flere av dette symbolet i løpet av gratisspinn vil man igjen motta 10 gratisspinn. Spillets wildsymbol viser en apekatt, når denne dukker opp på de tre midterste hjulene vil den fungere som en multiplikator på 2x. Dersom denne er en del av en gevinstgivende spillelinje i et gratisspinn vil symbolet gi en multiplikator på 6x.