Sherlock Mystery

Sherlock Mystery er, som navnet tilsier, basert på historien om den britiske detektiven Sherlock Holmes. Slotmaskinen er den nyeste lanseringen fra Playtech, og kan skilte med fem hjul og 20 gevinstlinjer. Antall linjer du vil spille på er valgfritt, og du kan spille på så lite som én gevinstlinje dersom du velger det.

sherlock mysteries mainDu finner autospill-funksjonen i dette spillet, der du bestemmer antall spinn du vil spille før hjulene stopper. Turbomodus er en annen artig sak der hjulene spinner omtrent kontinuerlig. Symbolene på hjulene er ganske enkle, men mange av dem er hentet fra Sherlock Holmes-novellene, som 221b Baker Street adresseskilt (dette er scatter-symbolet), pistol og ammunisjon, brev med brevåpner, forstørrelsesglass med bonusord (brukes til å aktivere bonusspill), Dr Watson, Professor James Moriarty (wild-symbol) og selvfølgelig Sherlock Holmes selv. Det er dog ikke Sherlock Holmes-symbolet som gir høyest gevinst, men Professor Moriarty, som også er wild-symbolet. Få fem av han på hjulene og du kan få en massiv utbetaling på 10.000 mynter. Som vanlig erstatter wild alle andre symboler, med unntak av scattersymbolet.

Med de rette kombinasjonene kan du få innsatsen din tredoblet tilbake. Tre eller flere “Baker Street”-symboler gir gratisspinn. Den største bonusen er “Crime Scene”-bonusen, der du blir fraktet til åstedet – som er et soverom. Her skal du velge objekter og ta vare på dem til du får et der det står “collect”. Dette gir muligheter for store gevinster.