Sugar Rush Summer Time

Sugar Rush Summer Time slot kommer fra selskapet Top Game og er et av de nyeste slot spillene på markedet. Spillet består av 5 hjul og 20 innsatslinjer. Temaet i spillet er så klart satt til sommeren. Temaet er gjennomført i løpet av hele spillet og man forstår fort hva som er tema.

Innsatser

Sugar Rush Summer Time er ikke en progressiv slot, det vil si at det er en fastsatt jackpot i spillet, og ikke en som øker etter hvert som det blir spilt. Myntverdien kan man selv regulere som spiller og den går fra minimum 0,01 og opp til 5 i kreditt. På skjermen i spillet så har man også flere knapper som holder en oversikt over blant annet hvor mange linjer som er aktive og også hvor mye man har satset i runden.

Sugar Rush Summer Time SlotSymboler

Symbolene i Sugar Rush Summer Time er også satt til tema. Her kan man se dykkemasker og svømmeføtter men også noen av de klassiske symbolene, slik som Ess, Konge og Dame. Spillet har også wild symbol og scatter symbol. Det er også et bonusspill som kan bli aktivert, og så klart også gratis runder som man kan få tildelt. Det er også mulig å prøve spillet i forkant, uten å måtte satse noe penger.