Double Trouble

double-troubleDouble Trouble er en videoslot som virkelig har et underholdende tema. Saucify, som er spillutviklerselskapet bak videosloten, har nemlig valgt å sette inn 60 tallet som tema, og det er utrolig mange spillere som er glad i 60 tallet. Man finner to hovedkarakterer i spillet og disse to har et og samme mål, og det er nemlig å få tak i to skurker. Helt klart et morsomt og lekent tema med masse farger og liv.

Innsatser i spillet

Når det kommer til innsatser i Double Trouble så er det helt opp til spilleren hvor mye man skal satse. Spilleren kan først og fremst velge å justere innsatslinjene i spillet, hvor man på det meste kan ha ni aktive. Så setter man innsatsen per aktive innsatslinje og det gjør man gjennom å sette en myntverdi. Myntverdien kan ligge på mellom 0,01 og opp til 0,25 enheter.

Spesialsymboler

Når det kommer til spesialsymboler så har man wildsymboler og scattersymboler og med disse så følger det med både en multiplikatorfunksjon og muligheten til å aktivere gratisspinnrunder. Wildsymbolet er det symbolet som kan øke gevinstene i spillet, ved å gange dem med to. Scattersymbolet er det symbolet som kan aktivere gratisspinnrundene.