Buckin' Broncos

buckinbroncosDet er ikke bare gigantene der ute som produserer spill – det er bare å grave litt så finner man raskt frem til spennende spill som er lagd av mindre selskap. Buckin Broncos er et slikt spill. Denne spilleautomaten er skapt av Betonsafe og byr på mange timers underholdning.

Buckin Broncos er kanskje ikke den mest avanserte spillemaskinen der ute, men det er kjempegøy å spille! Mest på grunn av de animert symbolene som tar deg med til en verden der rodeo er den mest populære hobbyen. Du får se klipp der gale amerikanere fra Texas forsøker så hardt be bare kan å holde seg fast i en like gal hest – mens du vinner penger.

Verdig spilleautomat

Buckin Broncos har ingen progressiv jackpot og ei heller noen kjempespennende funksjoner, men med fem hjul og hele førti gevinstlinjer er den fortsatt en verdig spilleautomat. Grafikken er på topp og bakgrunnsmusikken er veldig typisk for denne typen underholdning. Wildsymbolet kommer i form av en okse med en rytter på – denne forvandler seg til et hvilket som helst annet symbol og kan hjelpe deg med å få store gevinster. Deretter har man en scatter som deler ut gratisspinn. Ingenting er deiligere enn å sette seg ned foran en haug av gratisspinn og se pengene løpe løpsk inn på kontoen.