Three Musketeers and the Queen´s Diamond

three-musketersGod historie med flott grafikk og lyd

De aller fleste har vel hørt om Athos, Porthos og Aramis, samt d´Artagnan, de tre musketerene som figurerte i den spennende boken til Alexandre Dumas. Playtech har nå gjort en spilleautomat ut av disse tre heltene og deres usannsynlige venn – maskinen heter Three Musketeers and the Queen´s Diamond. Dette er en skikkelig 3D-spilleautomat med god grafikk og massevis av funksjoner, den vil meget sikkert ta pusten fra spilleren helt fra start, når introduksjonsvideoen spilles av. Bakgrunnsmusikken spiller av klassiske franske toner, mens de 50 gevinstlinjene sørger for at du treffer på noen av de kule kombinasjonene.

Symboler

Symbolene består nemlig av typiske franske symboler fra Napoleons tid – juveler, kroner, pistoler og hansker, brev og diamanter. Her får du altså følge de tre musketerne på deres flukt fra kongens vrede, for å redde sitt skinn må de hjelpe dronningen med å finne sin rosa diamant! Fargene er fine og sterke – i bakgrunnen ser vi et klassisk fransk slott på en gresslette, mens selve spilleautomaten er plassert på en liten sti. Three Musketeers and the Queen´s Diamond er samtidig veldig brukervennlig, der tar ikke lange tiden å forstå alle funksjonene – selv om det kan ta litt lenger tid å få med seg alle bonusspillene!

Oppsett, innsats og bonusspill

Det første man bør nevne angående Three Musketeers and the Queen´s Diamond fra spillutvikleren Playtech, er innsatsmulighetene. Her kan du nemlig satse fra så lite som 50 cent per spinn og helt opp til utrolige 5 000 dollar! På ett eneste spinn! Dermed må man være utrolig forsiktig med hvor man trykker, de færreste vil forbli i et godt humør etter å ha trukket på Max Bet ved en feil. Så har man funksjonene – spillerne vil finne både wildsymboler og scattere her, samt flere bonusspill som er kjempefestlige å ta del av. Hver av de tre musketerne har nemlig sitt egne bonusspill som kan gi deg meget gode gevinster om du spiller dem rett. Godeste d´Artagnan står for gratisspinnene, og disse deles ut ganske hyppig på Three Musketeers and the Queen´s Diamond. Hele 24 gratisspinn settes i gang når man treffer rett – dermed er man nærmest garantert en skikkelig saftig utbetaling. Playtech har forresten som regel en veldig høy utbetalingsrate, så det er bare å sette i gang og spinne hjulene, du har gode muligheter til å kose deg lenge og vel mens du venter på storgevinsten!

Alt i alt

Playtech har gjort det igjen. De har skapt en nydelig spilleautomat som det er rett og slett en fryd å spille. Three Musketeers and the Queen´s Diamond er en kul spilleautomat, full av morsomme funksjoner og en grafikk som legger andre spilleautomater i grusen. De utallige små animasjonene, de godt betalende bonusspillene og de hyppige gratisspinnene vil alle være på din side, samtidig som denne 3D-spilleautomaten vil løfte på humøret. De ufattelig brede innsatsmulighetene vil glede mange spillere – særlig de storspillerne som har sett etter en maskin man kan satse titusener av kroner per spinn på. 5 000 dollar per spinn noe av det høyeste vi har sett noensinne, pass bare på denne Max Bet-knappen! Den kan nemlig ødelegge humøret på et blunk.