Raging Rhino

Raging Rhino er en ny spilleautomat fra Williams Interactive. Spilleautomaten har hele seks hjul og fire rader med symboler, derfor er det mange flere vinnermuligheter enn på de fleste automater. Faktisk får man her hele 4096 måter å vinne på. I tillegg er grafikken og lydene bra, og spillfølelsen er god, så dette er en morsom automat.

Man må være klar over at Raging Rhino har store variabler. Derfor bør man ikke spille med for store innsatser. Innsatsbeløpet kan velges fra 0,40 til 60 kreditter, så man trenger ikke å satse store penger for å ha det morsomt. Automatens tema er ville dyr, og neshornet har fått hovedrollen i spillet. Raging Rhino har noe som heter Any Way-utbetalinger. Dette er ikke det samme som utbetalinger begge veier. Man får bare utbetalt for vinnerrekker fra venstre mot høyre, men ettersom det er så mange måter å vinne på, kan vinnerrekkene virke noe uorganiserte og uvante.

Wildsymbolet er et savannebilde. Sprederen er en diamant. Sprederne kan gi fra åtte til 50 gratisspinn dersom man får tre like. Dersom man får en vinnerkombinasjon med wilds mens man spiller med gratisspinn, blir premien doblet eller tredoblet. Gratisspinnene kan også gjenutløses dersom man får to diamantsymboler mens man spiller med gratisspinn.

raging-rhino3