Sunny Scoops

Sunny Scoops 0Sunny Scoops er for øyeblikket den aller nyeste videosloten som kommer fra spillutviklerne hos Thunderkick. Dette er faktisk det andre spillet av sitt slag, da Fruit Warp var deres første tittel som inneholdt enda mer realistisk grafikk enn sin lignende forgjenger som hadde tittelen Birds on a Wire. Sunny Scoops er virkelig en utrolig flott videoslot og sørger for at spillerne sitter igjen med mye vann i munn. Dersom man aldri har spilt noen av Thunderkick sine videoslots tidligere, vil denne opplevelsen bare enda opp med å være enda bedre. Om man sammenligner Sunny Scoops med Fruit Warp har denne sloten faktisk ingen faste spillelinjer eller hjul. I stedet har Sunny Scoops fått et sett sett med tre hjul og til sammen 14 spillelinjer hvor spillerne kan satse. Dette er altså langt fra noen seriøs videoslot som man kan finne i Las Vegas, i stedet er den bare utrolig leken og underholdende. Her har spillutviklerne virkelig satset på moro og underholdning i stedet for noen klassiske slots.

Innsatsalternativ og funksjoner i Sunny Scoops

Sunny Scoops 1Selv om denne videosloten har en god del grafikk og animasjoner har Thunderkick sørget for at hele videosloten skal gå litt raskere enn vanlig. Dermed har de klart å skape en balanse mellom spillets i scoops med is og de ulike spillelinjene. De har tatt i bruk real-time 3D effekter som de har fått fra Unity. Når sloten settes i gang vil spillerne derfor få et spørsmål om de vil aktivere denne funksjonen, før spillet kan lastes inn. Under all iskremen og det glitrende havet som er i bakgrunnen kan man se menyen i spillet. Den tiltrekker
ikke til seg like mye oppmerksomhet menyer i videoslots vanligvis gjør og har for en gangs skyld et veldig minimalistisk design. For at spillerne skal kunne justere på de ulike innsatsalternativene i sloten kan man bare klikke på Bet knappen. Thunderkick har til og med sørget for for at man kan justere på menyen ved at man bruker en snarvei som finnes i hovedmenyen til spillet.

Symboler og ulike ekstrafunksjoner i spillet

Sunny Scoops 2Sunny Scoops inneholder en rekke ulike smaker av is og spennende kombinasjoner, spillerne vil definitivt finne den som man har smakt tidligere. Måten som Sunny Scoops utbetaler gevinster på fungerer derimot litt annerledes enn vanlig. I stedet for at spillerne vil få flere kombinasjoner som gir gevinster, vil scoops kun betale gevinster til spillerne dersom de får tre like symboler på hjulene. Det aller meste man kan få for en slik kombinasjon er derimot 5x innsatsen sin. Dette er derimot ikke en videoslot som passer for de kasinospillerne som er high rollers, men likevel kan man vinne noen flotte gevinster dersom man stabler de samme isene på ett hjul. Spillerne kan få gevinster dersom de ulike isene dukker opp vertikalt på hjulene. Når spillerne aktiverer denne kombinasjonen vil bonushjulet på toppen av det hele snurre rundt med multiplikatorer aktivert, disse kan være på 2x, 3x, 5x eller 7x. I tillegg kan spillerne glede seg til gratisspinn runder.