Lucky Koi

luckykLucky Koi er en ikke progressiv video slot fra Microgaming. Spillet har tema som går på det japanske og en slags hedring til den berømte Golden Koi.

Når det kommer til grafikken i spillet så er det ikke av høyeste kvalitet men det holder virkelig en god total kvalitet. Derimot når man kommer til lydene og musikken i spillet så er dette virkelig noe som har blitt satt mye jobb i og som faktisk løfter spillet til et imponerende nivå.

Spillet Lucky Koi har 5 hjul og 25 innsatslinjer. Når det kommer til innsatser i spillet så er det mye som kan bestemmes av spilleren. Myntverdien ligger mellom 0,01 og opp til 0,50. Spilleren kan også bestemme hvor mange mynter som skal satses per linje og det er også mulig å velge hvor mange innsatslinjer som skal være aktive under spillingen. Her er det mange muligheter.

Spillet har ulike symboler og her finner du kun symboler som er satt til tema i spillet. Det er ikke noen av de klassiske symbolene med tall fra kortstokk. Spillet har wild symboler, scatter symboler, en multiplikasjons funksjon, en bonus spill og også en mulighet for å vinne gratis spinn runder. Her er det mye å få med seg.