Avalon II – The Quest for the Grail

avalon2-logoSpilleautomater med fokus på sagaer og eventyr har blitt meget populære de seneste årene, særlig etter suksessfilmer som Ringenes Herre og Game of Thrones. Avalon II – The Quest for the Grail er en splitter ny spilleautomat fra den tematiske mesteren Microgaming, spillutvikleren som har frydet oss med kule maskiner i mange, mange år.

Avalon II er oppfølgeren til den eldre spilleautomaten som nå har blitt fjernet fra markedet. Her får man stige inn i historien om Kong Arthur og hans evige søk etter det Hellige Gral, koppen som Jesus drakk fra. Avalon II – The Quest for the Grail har hele 243 gevinstlinjer, som gjør dette til en godt betalende spilleautomat. Microgaming har på nytt gjort det meget godt med tanke på grafikken og detaljene, samtidig som 3D-animasjoner setter stemningen.

Spilleautomaten har en rekke bonusspill man kan velge mellom, 8 av dem totalt, alle med sine fordeler og ulemper. Sett ut på et eventyr og se om du kan stikke av med den gigantiske jackpotten på 120 000 $! Wildsymboler og scattere vil hjelpe deg på veien, sammen med alle de kjente karakterene som Merlin, Morgan og selveste Kong Arthur. Sett ut på et eventyr og hold kurs for rikdom og ære!