Silver Unicorn

silver-unicornSilver Unicorn fra Rival Gaming er virkelig en videoslot som ønsker en velkommen til eventyrets verden. Rival Gaming ser ut til å ha satt sammen ulike deler fra kjente eventyr og har satt alt sammen i en ny videoslot.

Spilleskjermen taler for seg når det kommer til tema. Bakgrunnsbildet viser en flott skog som virkelig er vokst igjen og i bakgrunnen av denne skogen så kan man faktisk skimte en enhjørning. Spillets logo er plassert på toppen av spilleskjermen og er dandert med en flott remse med sølvroser. Hjulene i spillet er laget slik at bakgrunnsbilde skinner gjennom og symbolene er plassert oppå det igjen.

Symbolene er alle i form av ulike bilder og viser blant annet et troll, en ugle, en prinsesse, en prins, en fe og et stort rødt hjerte. Knappene i spillet er plassert nederst på spilleskjermen og de er lagt over noen fine grønne blader.
Innsatsene settes av spilleren selv og det er myntverdi og antall mynter som gjelder. Man kan ha en myntverdi på mellom 0,01 og opp til 0,25 enheter og man kan på det meste plassere 10 mynter på en innsatslinje i spillet. Man har til sammen 20 innsatslinjer å spille på.