Easy Slider

Easy Slider tar deg rett inn i den ville livsstilen som består av bikere, motorsykler og det som hører med. Her er det et rett frem spill som er godt tilrettelagt for sine spillere. Som spiller så får du velge mellom 25 innsatslinjer, og her er det du som bestemmer hvor mange av linjene som skal være aktive. Spillerne har også mulighet til å velge myntverdien de ønsker å spille med, samt også hvor mye eller hvor lite de ønsker å satse per linje. Hos LeoVegas kan du også spille spillet gratis, om du foretrekker det.

Det finnes også et eget spill i Easy Slider som heter Slide-a-Wild. Dette gir spillerne muligheten til å tilrettelegge spillet enda mer selv, til akkurat hvordan de vil ha det. Easy Slider har mange av de klassiske symbolene som man kjenner igjen fra ulike kortspill, men har også noen egne symboler, slik som Biker Baben, som er wild symbolet i spillet.

Wild symbolet fungerer som en joker. Symbolet av dekk er scatter symbolet i spillet. En kombinasjon med 5 av wild symbolet utbetaler spilleren 500 mynter. Får du en kombinasjon med scatter symbolet kan man være heldig å vinne noen gratis spinn runder. Under gratis spinn rundene blir det også lagt til en multiplikasjons funksjon, noe som er med å øke gevinsten.

easy