Wu Long

wu longBli med Playtech på nok en reise til Asia, hvor det nå er satt tema til den kinesiske delen, og mer rettet mot ulike te typer.

Wu Long møter sine spillere med en enkel men godt utformet grafikk, og er åpen for at spillerne kan regulere mange deler av spillet selv. Det er en fordeling over 5 hjul med 25 innsatslinjer, men her kan spillerne selv velge hvor mange som skal være aktive og hvor mye en skal satse.

Når det kommer til symboler så lyser det opp av tradisjonelle templer, kinesiske lykter, trommer og så klart de klassiske karneval dragene. Det symbolet som betaler ut høyest i spillet er det symbolet av dragen, som da er scatter symbolet. Scatter symbolet er også det som kan gi en utbetaling på 50 ganger innsatsen, og også det symbolet som kan trigge Dragon’s Free Games. Her gjelder det da å få en kombinasjon på 5 slike symboler.

Scatter symbolet har også en multiplikasjons funksjon som gjør at man får økt sin gevinst. Denne multiplikasjons funksjonen øker for hver gang man får et scatter symbol, og den kan gå helt opp til 6 ganger innsatsen. Får man en kombinasjon på 3 slike symboler så får man også 4 gratis spinn runder.