Railroad

railroadHistorien, grafikken og symbolene

Railroad er en temmelig ny spilleautomat fra Merkur Gaming Software, en spillutvikler som har vært i bransjen i mange år og gledet oss med mange kule maskiner. Selv om den ble sluppet ganske nylig, ser den dog litt primitiv og gammeldags ut – men la deg ikke lure, Railroad har mye å by på! Spilleautomaten Railroad har det Ville Vesten som tema, noe man lett kan se på symbolene. Her vil du støte på ville buffaloer, vakre cowboyjenter og kraftige tog – mer eller mindre alt man kunne beskue på veien fra USAs østkyst til vestkyst i gamle dager. Kortsymbolene kunne vi godt klart oss uten, men når det ikke er så mange symboler der ute som peker mot temaet i spilleautomaten kan vi godt forstå dette. Railroad fra Merkur Gaming har en oransje bakgrunn som er vanskelig å plassere, mens området rundt hjulene ser ut til å være et mønster av tre. Railroad er også en veldig brukervennlig maskin, og det er nok dette Merkur Gaming har hatt i tankene når de utviklet den. Fra første øyekast ser det ut til å kun være én knapp på hele spillet, og det er selvsagt Spinn-knappen.

Spesielle funksjoner og effekter

Selv om Railroad ser primitiv og kjedelig ut, har den en rekke funksjoner som gjør den til en meget god spilleautomat. Det første man bør nevne er at det kun er 5 gevinstlinjer her, altså blir det lett å følge med på kombinasjonene man setter og lære seg de utenat. Så har man innsatsmulighetene; disse er veldig brede, dermed kan både hobbyentusiaster og storspillere kose seg. Selv om Railroad ikke har noen progressiv jackpot, er den største utbetalingen på hele 8 000 mynter – har man satt myntverdien på 10 dollar, betyr det hele 80 000 dollar på kontoen med jackpotten i hånda! Railroad fra Merkur Gaming har også både wildsymboler, scattere og gratisspinn, noe som høyner utbetalingsraten betydelig og gjør den til en maskin man kan spille i timevis uten å risikere store tap. Det er ingen bonusspill her heller, altså kan man ha spilleautomaten kjørende i bakgrunnen mens man gjør andre ting (som arbeid). Gratisspinnene gir forresten store utbetalinger samtidig som man kan tjene inn flere spinn underveis. Godt gjort av Merkur Gaming!

Alt i alt

Railroad er en ypperlig spilleautomat for de som liker å pusle med flere ting samtidig. Man kan ha den spinnende i bakgrunnen uten at bonusspill og diverse småsaker stopper opp spillet. Utbetalingsraten teoretisk sett er så høy som 96%, og med en jackpot på opp til 80 000 dollar er dette en storfavoritt for de som spiller med tankene rettet mot rikdom. Den er brukervennlig, nøytral og lett – Railroad er et spill for de som ikke er på utkikk etter det mest moderne av det moderne. Gratisspinnene og wildsymbolene er de mest lukrative funksjonene i spillet, særlig med tanke på at man kan tjene opp flere spinn uten å måtte stoppe opp og bruke egne midler. Denne maskinen har også såkalte Multi Wilds, som dukker opp så fort gratisspinnene er i gang. Det er disse som sørger for den høye utbetalingsraten, så følg med. Prøv Railroad fra Merkur Gaming i dag, og se om Ville Vesten kan ta deg til steder du kun har drømt om tidligere!