Super lucky frog

12-super

Super lucky frog tar deg med til en magisk fantasi verden, med magiske skapninger som for eksempel magiske frosker, enhjørninger og alver. Spillet har mystikk og magi hele veien. Det er nok magiske figurer og skapninger i spillet til å skrive en hel eventyrbok. Bakgrunnen i spillet er ganske mørk, men dette gjør bare at alle de flotte magiske figurene skinner mer frem. Alle symbolene har animerte bevegelser når det blir vunnet en gevinst. Figurene og animasjonene er laget for å ligne på tegninger fra sjangeren manga, som er en japansk tegneseriemåte. Spillet er utviklet og produsert av Net Entertainment.

Hvordan spille Super lucky frog:

Spillet består av 5 hjul og hele 25 innsatslinjer. Spillet er satt opp med en enkelhet som alle kan forstå, og du har hele tiden kontroll på så å si alle aspektene i spillet. Du velger først hvor mange linjer du vil aktivere og hvor mye du vil satse på hver. På hver linje kan du satse mellom 1 og 4 mynter. Du velger også myntverdien per mynt, det går fra 0,01 opp til 0,50. Maks innsatsen per spill er 100 mynter. Når du har lagt alt klart, er det bare å trykke på spinn knappen, og du er i gang. Du har også muligheten til å velge autospill funksjonen, så rundene går automatisk.

Jackpot og symboler:

Jackpotspillet i Super lucky frog blir aktivert hvis du får 3 magiske frosker på en linje. Jackpotspillet består av ett hjul, hvor du har muligheten til å vinne små gevinster, eller den store jackpotten. Hjulet består av Lykke, Super og Froggy progressiv jackpot felt, samt myntfelt og også blanke felter. Det er også en funksjon på hjulet som bestemmer hvor mye gevinsten din blir på. For å ha muligheten til å vinne den største jackpoten må du spille med maks innsats. Jackpoten vokser hele tiden da det er en progressiv jackpot, som vokser for hver gang noen spiller med innsats i dette spillet.

Scatter symbolet i dette spillet er alv symbolet. Dette symbolet kan gi deg direkte gevinster men også gratis runder. Får du 2 av dette symbolet på en linje får du 2 ganger innsatsen din. Får du 3 så vinner du 4 ganger innsatsen. Får du 4 så vinner du 50 ganger innsatsen og får du 5 vinner du hele 400 ganger innsatsen din. Hvis du får 3, 4 eller 5 på linje vinner du i tillegg 10, 20 eller 30 gratis runder. Utregningen av myntgevinsten blir utregnet først, så starter gratis rundene.

 Spillet har også en joker som kan dukke opp. Denne kan erstatte alle symboler på spillet, bortsett fra scattersymbolet. Jokersymbolet kan heller ikke være med i en vinnerkombinasjon for å vinne jackpoten.

Hvor kan du spille Super lucky frog:

Spillet har et unikt tema og har mange morsomme fakter som gjør at det er ett morsomt spill. De tre forskjellige jackpottene gjør også dette spillet attraktivt, og det kan spilles på hos disse nettkasinoene: Betsson, Mr Green, Nordic Bet og Betsafe.