Rumble in the Jungle

Rumble in the Jungle er en jungelinspirert automat med mange bonusinnslag. Automaten er laget av Mazooma, og har 20 faste gevinstlinjer. Hjulene er plassert mellom høye trær. Det er bare seks hovedsymboler i spillet. Dette er kortsymboler fra 10 til ess, samt spillets logo. Spillets log er det mest verdifulle av hovedsymbolene, og gir hele 125 000 mynter for fem like. Dette symbolet gir også gevinst for bare to like.

rumble-jungle1Jokersymbolet er en blomst, med ordet WILD. Dette symbolet erstatter vanlige symboler for å fullføre vinnerrekker, men det kan ikke erstatte de fire bonussymbolene. Det er tre bonusinnslag i spillet. Tre apesymboler gir adgang til apebonusen, der man spiller på et eget hjulsett. I dette bonusspillet skal man samle opp symboler. Over hjulene i dette spillet ser man en liste over symboler som kan dukke opp. Hver gang man får et av disse symbolene, blir det plassert på en ledig plass over hjulene, og når man har fått 3 like, vinner man en gevinst. Bonusspillet slutter når man får tre råtne bananer.

Tre Jungle Spins-symboler gir spillerne fem gratisspinn. Den tredje bonusen er papegøyebonusen, der man skal velge en papegøye for å vinne en gevinst.