Wild Rescue

Wild-Rescue2Wild Rescue er en spilleautomat som kommer fra spillutviklerselskapet Novomatic. Novomatic er kjent både for sine gode spilleautomater og for sine gode spilleautomater. Wild Rescue går da inn på listen for spilleautomater, og det er enda et godt eksemplar fra spillutviklerselskapet.

Temaet som er satt i spilleautomaten omhandler vinteraktiviteter. Spilleskjermen viser tydelig at det er fokus på vinterlandskap og man befinner seg trolig på et eller annet alpinsenter. Bakgrunnsbildet på spilleskjermen viser masse snø, som blant annet har lagt seg pent på noen trær. Spilleautomatens logo har også et lag av snø som har lagt seg på bokstavene.

Symbolene i spilleautomaten er alle tilpasset tema. De er enten i form av bokstaver og tall som er dekket med litt snø, eller så kommer de i form av bilder som passer godt til temaet. Det finnes et bonussymbol som kan dukke opp på hjulene, og denne kan da aktivere gratisspinnene som finnes her. Underveis i rundene vil det også kunne dukke opp wildsymboler, som fungerer som jokere.

Oppsettet i spilleautomaten er satt sammen av fem hjul og tre rader med symboler, og totalt har man 30 innsatslinjer. Innsatslinjene er faste, og den eneste justeringen spilleren kan gjøre er å bestemme innsatsen per spillerunde.