Football Frenzy

Real Time Gaming har lansert sitt nyeste vidunder innen slotmaskiner. Football Frenzy har alt en fotballsinteressert kan glede seg over; god grafikk, bra tematikk og tilhørende godt lydspor. Bakgrunnsbildet er en fotballstadion, mens symbolene er selvfølgelige dommerfløyten, fotballskoene, fotballen, pokalen og ellers alt som hører denne idretten til.

Slotmaskinen har fem hjul og 50 gevinstlinjer. Den er full av overraskelser underveis i form av to forskjellige spillemoduser, små og store jackpotter, opp til 100 gratisspinn og en straffesparkbonusrunde der du kan vinne opp til 900 x innsatsen!

football-frenzy slotDu kan velge mellom spillemodusene Striker og Lucky. Du kan veksle mellom de to når du vil og så ofte du vil underveis i spillet. Striker modus er nok å foretrekke da denne modusen kan tredoble gevinsten i gratis spinnrundene. Har du ikke hatt hellet på din side og tyner de siste spillepengene, bør du velge Lucky-moduset. Her kan du være heldig og trigge gratisspinn som kan være akkurat det du trenger for å opparbeide deg spillepenger på nytt.

Wild-symboler og scatter-symboler finner du også her som i så mange andre slotmaskiner. Disse trigger igjen andre spennende og fordelaktige bonusordninger. Football Frenzy er et engasjerende spill med gode vinnermuligheter.