Armadillo Artie: Dash for Cash

armadillo artie dash 4 cash bonusVelkommen til Armadillo Artie: Dash for Cash! Dette er andre gang vi møter cowboyen Artie og vennene hans i spillet fra Novomatic. Noe som kommer til å slå deg med en gang er designet på figurene og spillet. Armadillo Artie: Dash for Cash er et friskt pust i mengden av online kasinospill som er på markedet om dagen. Her kan man se at det er lagt mye energi inn i spillet – kanskje spesielt når der kommer til symbolene.

Når det kommer til brukergrensesnittet i Armadillo Artie: Dash for Cash så er dette veldig greit å vende seg til. Du har mulighet til å velge myntverdi og innsatsnivå, men du har ingen kontroll over hvor mange linjer du kan spille på. I Armadillo Artie: Dash for Cash finner man også et bonusspill i tillegg til wildsymboler og scattere. Bonusspillet går ut på at man skal velge fire forskjellige moduser å spille gratisspinnene på. Her gjelder det å velge riktig. Er du glad i mange spinns eller store mutliplikatorer?

Helhetsintrykket av Armadillo Artie: Dash for Cash er over gjennomsnittet. Grafikk er god, brukervennligheten er god, og underholdningsnivået i spillet er helt i par med de store populære titlene på markedet.