Show Girls

showgirlsNovomatic Slots er det spillutviklerselskapet som står bak slotmaskinen Show Girls. Show Girls er en spilleautomat som skiller seg ut på flere forskjellige måter. Spillet har et ganske erotisk preget tema, men er likevel laget som et veldig klassisk spill. Teknologien som ligger bak spillet er også kåret til verdens beste.

Tema i spillet er satt til å følge Moulin Rouge, som er en velkjent musikal som foregår i Frankrike. Det er denne musikalen som satt basen for innholdet i spillet, og det legger man fort merke til. Symbolene man ser her er blant annet de flotte damene som er en del av musikalen. Grafikken og effektene i spillet er utformet på en god måte, og skaper en god stemning for hele spilleopplevelsen.
Oppsettet i spillet er på fem hjul og tre rader og man har til sammen 25 innsatslinjer. Innsatslinjene kan reguleres, slik at det er opp til spilleren hvor mange av linjene som skal være aktive. Innsatsen bestemmes av spilleren, som da velger hvor mye som skal satses per aktive linje. På slutten av hver runde kan spilleren velge å benytte seg av gamble-funksjonen. Denne fungerer slik at spilleren kan prøve å få doblet eller firedoblet gevinsten sin – med litt flaks, såklart.