Gods of Olympus

Spilleautomaten Gods of Olympus er utviklet av 1×2 Gaming, og spillets tema er selvsagt gudene på Olympen. Automaten har 5 hjul og 3 rader med symboler. Symbolene i spillet er hentet fra gresk mytologi, et tema som aldri ser ut til å gå av moten blant spillutviklerne. Noen av gudene er også representert på hjulene, og er de mest verdifulle symbolene i spillet.

gods-of-olympus smblsSpillets jokersymbol er Athene. Hun kan hjelpe spillerne å få ekstra mange vinnerrekker, gjennom å erstatte manglende symboler. Hun kan erstatte alle vanlige symboler, men ikke det spredte symbolet eller bonussymbolet. Zeus er det spredte symbolet i spillet. Havguden Poseidon er bonussymbolet. Andre symboler som dukker opp, er urner, hjelmer, båter, våpen, tempelsøyler og kortsymboler. Grafikken i spillet er veldig fin.

Innsatsen i spillet kan varieres gjennom å velge en myntverdi fra 0,01 til 0,50. Spillet har 20 gevinstlinjer, og man kan satse inntil 5 mynter per linje. Det gir en minsteinnsats på 0,20 per spinn, og en maksimumsinnsats på 200 per spinn. Dermed appellerer dette spillet til de fleste typer spillere. Tre symboler av Zeus betyr at man vinner gratisspinn med multiplikatorer, og det er faktisk mulig å få hele 90x multiplikator.