Loose Cannon

loo

Når ulike spillere er ute etter en action fylt slot så går de aller fleste for Micrograming sine slots, på disse videoslots så vil de som regel finne noe som faller i smak, en av dem er da den nye Loose Cannon.

Denne sloten er et utrolig underholdende spill og tilbyr hele 243 ulike måter å vinne på, denne videsloten har i tillegg til det mange ulike ekstrafunksjoner, og selvfølgelig også Wild symboler og Scatter symboler i tillegg til en flott freespin funksjon som kan reaktiveres. Spillere kan i denne sloten satse så lite som $ 0, 30 for å ha mange sjanser å vinne. Selvfølgelig så kan denne verdien også økes da denne sloten tillater bets opp til $ 0, 25 per spillelinje og med et maks beløp på 5 mynter per spin. Og selvfølgelig, jo mer en spiller satser, jo mer vil de ha muligheten til å vinne med denne innovative videosloten.

Loose Cannon videosloten tilbyr et virkelig flott pirat tema og gevinstene kan økes når Wild symbolene dukker opp på det midterste hjulet. På denne tiden så vil Wild symbolet ekspanderes til å dekke hele hjulet som igjen tillater flere kombinasjoner som en kan vinne med.