Cool Pool

cool2

 

Velkommen til Biljarden og snookerens videoslotverden! Cool Pool handler om biljard og alt som følger med dette. Symbolene er veldig bra i forhold til tematikken, og man finner spesialsymboler som biljardkuler, whiskyglass, og biljardspillere.

Spesialsymboler og tilleggsfunksjoner er det nok av i dette spillet. Her har man Wilds, Scatters, freespins og bonusspill. Man finner også multiplikator og en Win win funksjon som er man finner på mange av spillprodusentens spill. Spillprodusenten til Cool Pool er NuWorks.

Spillet har fem hjul, tre linjer og man kan spille på opp til 25 linjer. Man har stor kontroll på hvor mye man ønsker å spille, og man kan velge å spille på så mange av linjene man vil. Man velger også mynter per linje og verdi per mynt. Utover dette er spilleopplevelsen veldig opp til brukeren. Man kan sette på autospill for å kunne krysse fingrene på begge hender og på føttene om man vil. Utover dette kan man også velge hastigheten på spillet slik at man kan spinne så fort man bare ønsker. Dette kan fort bli dyrt, så da er det kanskje greit å prøve seg frem med den gratis testfunksjonen man finner på spillet før man setter inn ekte penger og spiller med dem.