Montezuma

Montezuma-Online-Slot-WilliamsWilliams Interactive har nå kommet med et nytt 30 linjers spill som har tatt inspirasjon fra det gamle sentralamerika. Hvis man er modig nok til å dra til denne gamle sivilisasjonen med ufatterlig rikdom kan man reise derifra med lommene fulle av gull og edelstener. Men bare hvis man klarer å lure seg unna herskeren av denne sivilasjonen, nemlig Montezuma. – Det er hvertfall storyen bak spillet. Spillet tilbyr en ganske så bra tilbakebetalingsprosent og byr på ganske greit med underholdning.

Oppsett og innstillinger

Måten Montezuma er designer på likner ganske mye på spiller Reging Rhino – noe som er positivt. Spillene til utvikleren er moderne og visuelt vellaget som allt er en veldig stor bonus når folk ønsker å bruke pengene sine på å spille online kasino. Man ser kanskje ikke så mange store animasjoner og liknende, men de små subtile tingene gjør at Montezuma er utrolig underholdende!
Når det kommer til brukergrensesnitt så er spillet også veldig oversiktelig og greit. Alle gevinstlinjer er fikserte, og man har ikke mulighet til å velge hvor mange linjer man spiller på. Men man kan dog velge å satse bare 0.01 mynt per linje. Man har flere måter å satse på, og man kan se de forskjellige ved å klikke seg inn på «total bet» for å vise hurtigmeny på 25 forskjellige måter å satse pengene på. Man finner også autospill-funksjon og spinn/stopp funksjon som gjør det mulig å fryse spinnet når man ønsker selv.

Symboler og grafikk

Det er mange symboler som understreker tematikken i Montezuma. Dette er ørner, masker, totempåler, templer og mer av den slags. Det best betalende symbolet er selve helten i spillet. Symbolet kommer også sammensveiset, noe som gjør at man kan vinne på flere linjer. Hvis man klarer å fem av dette symbolet så får man hele 600 mynter. Wildsymbolet i spillet er et tempel, og dukker bare opp på det midterste hjulet. Wildsymbolet erstatter alle andre symboler utenom scattersymbol. Scattersymbolet i spillet er et hjul som kan minne om en inkakalender eller liknende. Hvis man får tre eller flere av dette symbolet såvinner man 3x innsatsen og et tilfeldig antall gratisspinn. Man får minst tre og maksimum er 25 spinn.

Bonusfunksjoner

Noe som gjør disse spinnene så atraktive er «Wheel Bonus», en tilleggsfunksjon i Montezuma. Noe som gjør at hvert eneste spinn blir helt unikt. For hver runde så vil spillet gi deg en tilfeldig multiplikator, man kan få alt fra 2x helt opp til 10x. Hvis man får flere gratisspinn under gratisspinnrunden kan man få respin med samme multiplikatoren som var aktiv når man vant ekstra spinn.

Sammenfatning

Montezuma er et fem hjuls spill med tretti gevinstlinjer. WMS Gaming er spillutvikleren og temaet er det urgamle mellomamerika. Her finner vi både gratisspinn, wildsymboler, mutliplikatorer bonusspill og mer. Grafikken er gjennomført, innsattsene er veldig varierte og lydene er ikke så alt for verst dem heller. Spilllet kommer nok til å få en ganske stor fanklubb, og WMS Gaming har nok kommet for å bli på markedet så lenge det varer. God underholdning for både de som satser mye, lite eller er glad i gratisspinn.