Jurassic Park

jurassic-park

Den aller første Jurassic Park-filmen var enkelt og greit helt fantastisk, og de aller fleste vil si seg enig i at den var mye bedre enn noen av filmens oppfølgere. Her blir da spørsmålet om denne videosloten med 243 spillelinjer kan leve opp til forventingene man har til et produkt forbundet denne klassiske filmen.

Det første spillere vanligvis legger merke til er spillets grafikk, og her er det absolutt ingenting negativt en kan finne på å si om grafiske effekter. Microgaming har nok en gang gjort en utrolig god jobb med spillets grafikk. De har også tatt i bruk de ulike karakterene fra filmen som symboler i tillegg til – selvøflgelig – en rekke ulike dinosaurer. For en gangs skyld har det faktisk ikke blitt tatt i bruk noen spillekortsymboler i det hele tatt – og det er flott!

På samme måte som en del andre slotmaskiner inneholder Jurassic Park en spesialfunksjon som blir aktivert helt tilfeldig, og denne kan spillerne faktisk få ganske flotte gevinster fra. Her har den fått navnet “T-Rex Alert modus”; det er nemlig brølet fra en T-Rex som aktiverer funksjonen. Da vil spillere motta ekstra wilds og 6 gratisspinn i løpet av spillerunden. Det finnes faktisk hele fem ulike bonusfunksjoner i spillet, som hver enkelt fokuserer på en egen art av en dinosaur.