Gladiators

Velkommen til det antikke Roma. Til Gladiatorenes kamp i videoslotten Gladiators. Gladiators er laget av Merkur Gaming. Spillet har fem hjul, og tre rader med symboler. Utover dette kan man finne noen wildsymboler også!

Grafikken er nok ikke det som trekker spillerne til dette spillet. Alt ser veldig gammeldags ut, og man skulle tro man spilte noe fra 90 tallet eller noe. Symbolene er halvdårlige, de vanlige 9-a symbolene er helt generiske, og bakgrunnen er pixellert. Alt i alt så er dette noe de burde kanskje jobbet litt mer med.

gladiatorsSpillopplevelsen er dog ikke kjedelig. Her har man wildsymboler og bare fem gevinstlinjer. Det vil si at man hele tiden blir underholdt og man klarer faktisk å følge med på hva som skjer når gevinstene kommer. Når man får gevinst – noe man gjøre veldig ofte, så har man mulighet til å gamble pengene i kvitt eller dobbelt.  Hvis man får spesialsymbolene gladiatorer kan man være så heldig at man vinner opp til 5000 mynter. Og med en myntverdi fra 5 euro cent til 10 euro kan man stikke unna med en god slant penger om man satser høyt. Spillet er veldig enkelt, og man har ingen problemer med å forstå hvordan det fungerer.