Evolution Slots

Evolusjonen er et fascinerende tema, selv om du kanskje ikke hadde ventet å støte på dette temaet i en spilleautomat. Men Net Entertainment er kjent for å finne fantasifulle temaer for spillene sine, og denne automaten har med rette blitt en av de mest populære automatene selskapet har laget.
Evolution dukket opp på nettkasinoene i slutten av 2012. Spilleautomaten er full av animasjoner, og den har høy vinnerprosent. Dette er heller ikke uvanlig for Net Entertainments automater. Deres spill er kjent for å ha en utbetalingsprosent på over 95 %, noe som er høyt i forhold til mange konkurrenter.

020566

På de 5 hjulene dukker det opp merkelige skapninger, fra amøber og snegler til en slags pattedyr og krypdyr. Dyrene er ikke som dagens dyr, men det er heller ikke meningen. De er fantasifulle, søte og morsomme. En annen morsom ting med Evolution Slots, er at symbolene beveger seg oppover skjermen i stedet for nedover. Det har selvsagt ingen betydning verken for spillets gang eller vinnermulighetene, det er bare en fin variasjon fra andre spilleautomater.

Spillets myntverdier

Spillets myntverdier er fra 0,01 til 0,50. Antall mynter per linje er minimum 1, maksimum 10. Det er til sammen 25 linjer, så man kan satse inntil 250 mynter. Dette, kombinert med myntverdiene, gir et innsatsbeløp fra 2,50 til 1250 kroner. Dermed burde det egne seg for alle spillergrupper.
Evolution har ingen progressiv jackpot, men det er både Wildsymboler og et morsomt gratisspinninnslag som helt sikkert vil underholde deg. Toppgevinsten er 500 mynter, og den nest største gevinsten er 250 mynter. Det virker kanskje ikke som så mye, men til gjengjeld er det mange smågevinster i spillet. Du trenger bare tre amøber for å få den minste gevinsten, som er pengene tilbake (1x pengene).

Gratisspinninnslaget er kjempemorsomt

For å vinne gratisspinn, trenger du minst tre gratisspinnsymboler. Når du begynner å spille med gratisspinn, er dyrene på hjulene de samme som under vanlig spilling, men dersom du vinner gevinster under gratisspinn, skjer det noe spennende. Da begynner dyrene å forandre seg. De hopper et trinn fram i evolusjonen, samtidig som verdien deres øker. Det betyr at de laveste gevinstene forsvinner. Hvis du vinner enda en gang, skjer det samme igjen.

Denne utviklingen skjer bare mens du spiller med gratisspinn, og den vedvarer ikke når gratisspinnene er over. Da hopper symbolene tilbake til utgangspunktet igjen. Hvis du vinner gratisspinn på nytt, starter evolusjonen på bunnen igjen. Gratisspinnene kan gjenutløses, men når det siste gratisspinnet er spilt, faller det ned en meteor, som kaster deg tilbake til det vanlige spillet. Heldigvis er det relativt enkelt å vinne gratisspinn, slik at du helt sikkert kommer tilbake til det morsomme evolusjonsinnslaget igjen.

Evolution er spillunderholdning av aller beste kvalitet.

Spillets grafikk og lyder gir deg en undervannsstemning, og bakgrunnen er fint avbalansert. Lyset i bakgrunnen er behagelig, med rolige bevegelser. Underholdningsverdien er stor, og det er befriende at spilleautomaten verken kopierer filmer eller andre automater. Den føles frisk og vellaget på alle måter, noe spillets popularitet også tydelig viser.