Paradise Found

paradise

Paradise Found er en femhjuls enarmet banditt fra Microgaming, med 20 innsatslinjer og et noe kanskje overraskende tema. Her er det ingen tropiske øyer eller palmetrær, som man vel ofte forbinder med «paradis». Her blir vi i stedet transportert til Tibet, med snøkledde fjell i bakgrunnen og «paradise» skrevet i en stil tilsvarende tradisjonell indisk Sanskrit.

Symbolikken er litt merkelig, for skriftstilen som er brukt for de tradisjonelle konge, dronning og knekt symbolene er mye mer vestlig og strømlinjeformet, med tradisjonelle regler, mens symbolene som er unike for dette spillet er blant annet bønne hjul, tibetansk tempel, en yak som er pakket til ekspedisjon og en slags gral.

Antall innsatslinjer, myntverdi og innsats per linje er valgfri, så du kan satse alt fra 0,01 til 200 per spinn! Det er sikkert lurt å holde seg litt i tøylene før man har lært spillet å kjenne og føler seg komfortabel i det tibetanske høylandet.

Wild symbolet er en lotusblomst. Det tibetanske tempelet er nødvendig som en del av en sammensatt kombinasjon som aktiverer en spesialitet som kalles for «Wild Lotus». Hjulene står stille i denne bonusrunden, og lotusblomstsymbolet dukker opp på tilfeldige plasser ti ganger på rad. Som vanlig har spillet også et scattersymbol.

(Og ingen vise menn med langt skjegg dukket opp under prøvespillingen, men de holder seg kanskje unna kasinospill?)