Voodoo Magic

Voodoo Magic
Realtime Gaming ga ut videosloten Voodoo Magic i forbindelse med halloween, noe som ikke kunne ha passet bedre. Spillet har nemlig et utrolig skummelt tema, noe som går hånd i hånd med halloween. De har tenkt på alt når det kommer til spillet og har et veldig gjennomført tema.

Til og med når man ser på antall innsatslinjer i spillet så skjønner man at Realtime Gaming har hatt halloween i tankene. Antall innsatslinjer er nemlig 13, noe som veldig mange forbinder med en ulykkestall. For de som er glad i litt skumle temaer så er Voodoo Magic et perfekt slotspill å begynne å spille.

Spilleskjermen viser tema på en utrolig god måte og det er en flott grafikk som er lagt på. Bakgrunnsbilde viser en mystisk skog og spillets hjul er mildt sagt skremmende. Symbolene er i form av voodoo dukker, hodeskaller, stearinlys, en dolk, et beger med noe mystisk drikke og et smykke som ser ut til å være laget av skjelett. Til og med knappene i spillet er formet til å passe tema. De er nemlig plassert på stearinlys og skåler med øyeepler. Det er en gjennomført mystikk i videosloten Voodoo Magic.