Superman: Last Son of Krypton

Om spillet

Superman – Last Son of Krypton 0Superman: Last Son of Krypton er en spilleautomat fra Amaya Gaming, med 25 innsatslinjer og standard fem hjul. Den er basert på den kjente tegneseriefiguren. Noe av det første du vil legge merke til i er den flotte animasjonene og lydeffektene som flyter godt sammen. Symboler som forekommer i spillet er: Clark Kent, toppen av Daily Planet avisen, Superman, Clark Kent som bytter til Superman, kryptonitt, Lois Lane (kan utløse Lois Lane Wild Hearts) og Lex Luthor (kan utløse Lex Luthor Frozen Wild). Vanlige symboler som ess, konge, dronning og knekt dukker også opp.

Spillets detaljer

Superman – Last Son of Krypton 1Superman: Last Son of Krypton har 25 fastsatte innsatslinjer, men du kan velge myntverdi fra €0.01 til €1.00. Du kan også velge kreditter fra 25 til 125 per spinn. Maksimal innsats i spillet er €125 (omtrent kr 1130). En flott sum for high rollers, og fans av Superman vil få seg noen gode spinn her. Om du bare vil nye grafikken og spinnene kan du benytte deg av fra fem til 100 autospinn.

De best utbetalende symbolene i spillet er wild, som er supermannsymbolet. Dette gir deg €25000 ved fem like og maksimal innsats. Symbolet erstatter også alle de andre vanlige symbolene i spillet. Det nest best utbetalende symbolet i spillet er Clark Kent, som gir €5000 ved maksimal innsats og fem like.

Bonusfunksjoner

Superman – Last Son of Krypton 2Dene ene bonusen i spillet er Lois Line Wild Hearts. Denne utløses når Superman-symbolet dukker opp på den første innsatslinjen, og Lois Lane på det femte hjulet. Før det hoppes inn i bonusen så dukker det opp en skjerm der du velger en ut av fem Lois Lane, som vil vise deg hvor mange gratisspinn, hvor stor multiplikator du får og antall wilds. Det forekommer ekstra wild hearts på hjulene to, tre, fire og fem. Denne bonusen kan bli gjenutløst under gratisspinnene, dette gjelder den neste bonusen også. Den andre store bonusen i spillet er Lex Luthor Frozen Wild. For å løse ut bonusen så må Superman være tilstede på det første hjulet, og Lex Luthor på den femte hjulet. Du får så velge en ut av fem Lex Luthor, for å gi deg antall gratisspinn og multiplikatorer. Under dette spillet kan Superman fryse opp til tre hjul blant hjul to, tre, fire og/eller fem som gjør disse frosne hjulene til en utvidet wild.

Spillets gang

Under det vanlige spillet så kan Clark Kent bli om til wild ved at du får tre av disse hvor som helst på hjulene. Denne funksjonen er ganske så flott. Det er mulig med noen flotte kombinasjoner i automaten, og det kombinert med god grafikk og atmosfærisk, filmatisk musikk gjør spillet ekstra supert!

Konklusjon

Amaya Gaming har laget et spill som er godt representativt for lisensen det er basert på, ved at det er pent både grafisk og audiovisuelt. Detaljene og innsatsen vil fryde både high rollers og fans av Superman. Det flotte animasjonene fryder virkelig øyet! De to bonusene gjør automaten ekstra artig, og man vil få mye ut av den samme hvilken type spiller man er.