Wolf Rising

Wolf Rising

Bli med IGT ut i den amerikanske naturen og bli med i spenningen rundt. Her blir man godt revet med i takt med bakgrunnsmusikken og alle de velutviklede lydeffektene som er lagt inn i spillet.

For å holde spenningen oppe så er dette et originalt spill med 5 ganger 8 hjul og hele 100 innsatslinjer. Det spilles med alle innsatslinjene aktive under hver runde, men her kan man velge mellom 1 og opp til 100 mynter per linje i innsats.

Det er mange ulike symboler i Wolf Rising, deriblant de litt mer kjente symbolene som kommer fra kortstokken. Men det er også noen litt mer originale symboler, deriblant av en hel ulveflokk. Wolf Rising har wild symboler, og også stacked wild symboler. Stacked wilds kan stables opp på hjulene og er du heldig så kan du ende opp med 1000 mynter utbetalt, hvis du får 5 stykker. Hvis man har satset en god mengde i en slik runde, så kan du regne med å få en ganske god utbetaling også.

Symbolet av Wolf Rising er det som kan starte bonusspillet og her må man ha 3 eller flere i en kombinasjon. Her vil man da få gratis spinn runder og doblet gevinstene sine.