Leonardo’s Loot

Leonardos LootRival Gaming har gått helt tilbake til renessansen og tatt tak i et av de mest kjente kunstnerne som noen gang levde. Det er nemlig snakk om Leonardo da Vinci. Han regnes som et av de mest kreative menneskene levde på den tiden og navnet hans er minst like godt kjent nå som da. Nå har Rival Gaming sørget for at han har en videoslot i sin ære og de har gjort en utrolig god presentasjon på det hele.

Hvordan satse

Innsatsen justerer man før man spinner i gang hjulene og man benytter seg da av knappene på spilleskjermen. Innsatslinjene er totalt 50 stykker men disse kan justeres ned i puljer på fem. Etter det setter man innsatsen per aktive innsatslinje og den kan ligge på mellom 0,25 og opp til 10 enheter.

Spesialsymboler

Symbolet av Leonardo selv og symbolet av en gullkloss er de to symbolene som betaler ut best i spillet. Symbolet av Leonardo betaler ut 2000 mynter ved en kombinasjon på fem slike symboler. Får man en slik kombinasjon underveis i gratisspinnrundene så får man det dobbelte. Symbolet av gullklossen betaler ut 1000 mynter mer enn det symbolet av Leonardo gjør, det vil si 3000 mynter.